top of page

Muurschilderingen

Misschien ben je wel op zoek naar een muurschildering of een andere creatieve blikvanger om jouw muur op te fleuren.

Bij JOart zit je aan het juiste adres !

 

Een Muurschildering is een leuke en originele manier om eender welke ruimte op te fleuren en een persoonlijke unieke toets te geven. Het leuke aan een muurschildering is juist dat eigenlijk alles kan. Van een kleine muurschildering tot een ganse kamer. Ieder thema of afbeelding kan op uw muur geschilderd worden. Ook een eigen ontwerp kan je ruimte omtoveren tot een plek waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen wegdromen.

Werkwijze

Het eerste contact gebeurt meestal via mail of het contact formulier op onze site.
Hierin proberen we samen al enkele duidelijke prenten te zoeken die zeker in de muurschildering moeten komen. Het is geen probleem als je dit nog niet weet, dan gaan we samen op zoek naar de juiste stijl en afbeeldingen om zo tot een unieke muurschildering te komen. Alles is mogelijk. Lijkt het ons toch gemakkelijker om eerst een keertje af te spreken is dit ook geen probleem.
Van zodra een ontwerp is goedgekeurd kunnen we een datum afspreken om te beginnen met schilderen (houd rekening met een wachttijd van enkele weken).

Niet toxisch

De verf die we gebruiken is op waterbasis, reukloos en kindvriendelijk.

Voordeel van deze verf is dat de kinderen ’s avonds gewoon in hun eigen kamer kunnen slapen.

Klanten service

Het is soms moeilijk om in te schatten hoelang we bezig zijn met een muurschildering. Dit varieert natuurlijk erg van de grootte en details van de gekozen afbeeldingen. Moesten we meer dan een dag werk hebben zorgen we ervoor dat al ons materiaal netjes in een hoek of aan de kant staat.

Uw voorbereiding

Belangrijk voor ons is dat de muur glad is en al in de gewenste kleur is geschilderd (liefst niet te donker).

Hoe gladder de ondergrond, hoe nauwkeuriger we de details kunnen schilderen.

Wanneer er op een schuine muur wordt geschilderd, hou dan rekening met vervormingen naargelang de invalshoek.

 

bottom of page