top of page

Muurprinten

Waarom muurprinten

Muurprinten is een nieuwe technologie die afdrukken rechtstreeks naar elk verticaal oppervlak mogelijk maakt, waardoor de muur een echte blikvanger wordt. Een muurprint is elegant, innovatief en trendy. De prints kunnen van bijna elk formaat zijn, van kleine details tot grote muuroppervlakken. Muurprinten bespaart ook tijd en geld, omdat afdrukken ter plaatse kan worden gedaan. De print wordt rechtstreeks bovenop uw bestaande muurbekleding geprint waardoor de origineel ademende eigenschappen van uw muur niet verloren
gaan.

Locatie

Of het nu voor uw huis, restaurant, werkplaats, sportclub, kantoor, receptie, ziekenhuis, school of een andere detailhandel of productiebedrijf is, u kunt zeker een passend beeld vinden om uw bedrijfsidee of uw motto te vertegenwoordigen.

Wees de concurrentie voor met deze innovatieve decor-technologie die uw product, bedrijf of service zal promoten.

 

Onderhoud

Nadat de print is gemaakt, is deze ook direct droog, en kunt u uw ruimte terug in gebruik nemen. De muur is eenvoudig te reinigen zonder de afbeelding te beschadigen. Het hele proces is reukloos, hygiënisch en steriel.

 

Eindeloos

Wij kennen nagenoeg geen beperkingen.
Alle afbeeldingen, foto's, schetsen,.. kunnen gemaakt worden naar de grootte van uw wensen.
Verschillende oppervlakken, zoals pleisterwerk, glas, steen, hout,... vormen geen probleem. 

Klantenservice

Naast de uitstekende kwaliteit bieden wij u ook een uitstekende klantenservice aan, met een groot hart ! We helpen je dan ook graag met het ontwerpen van de gewenste afbeelding.

Kwaliteit

Daar wij willen dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat, gebruiken wij een UV-bestendige kwaliteitsvolle inkt met een kleurgarantie van +12 jaar voor indoor gebruik.

 

bottom of page