bedijfslogo

tovert kunst op uw muur

Hoe komt uw muur tot leven ?

welkomsprent

Het eerste contact gebeurt meestal via mail.
Hierin proberen we samen al enkele duidelijke prenten te zoeken die zeker in de muurschildering moeten komen. Het is geen probleem als je dit nog niet weet, dan gaan we samen op zoek naar de juiste stijl en afbeeldingen om zo tot een unieke muurschildering te komen. Alles is mogelijk. Lijkt het ons toch gemakkelijker om eerst een keertje af te spreken is dit ook geen probleem.
Van zodra een ontwerp is goedgekeurd kunnen we een datum afspreken om te beginnen met schilderen (houd rekening met een wachttijd van enkele weken).
Heel belangrijk voor mij is dat de muur glad is en al in de gewenste kleur is geschilderd (liefst niet te donker). Ik start met het tekenen van de gewenste figuren. Meestal gebruik ik een projector om bepaalde figuren op de muur te tekenen, andere dingen worden gewoon uit de hand getekend. De verf die ik gebruik is op waterbasis, reukloos en kindvriendelijk. Voordeel van deze verf is dat de kinderen ’s avonds gewoon in hun eigen kamer kunnen slapen.
Het is soms moeilijk om in te schatten hoelang ik bezig ben met een muurschildering. Dit varieert natuurlijk erg van de grootte en details van de gekozen afbeeldingen. Moest ik meer dan een dag werk hebben zorg ik ervoor dat al mijn materiaal allemaal netjes in een hoek of aan de kant staat.

Sociale media JOart

Like ons op facebook

© 2015 JOart algemene voorwaarden links